Pređi na sadržaj
Besplatna dostava iznad 4000 RSD

Traži

Korpa

Ime Cena Kol Product image
  • :

Podzbir:
Porez je uključen i isporuka izračunata pri naplati

Prikaži korpu
Vaša korpa je prazna
leto sunce more priprema kože

Za mnoge, letnja sezona predstavlja značajno više aktivnosti na otvorenom. Ali duge dane zabave na suncu prati niz zdravstvenih rizika za kožu. Zbog toga smo se odlučili da vam damo nekoliko saveta kako da poboljšate svoju letnju rutinu nege kože i postignete zdrav i negovan ten. Predstavljamo neke od najvažnijih stvari koje treba i ne treba da raditi u pripremi vaše kože za leto. Iskreno, leto može biti izazovno za kožu i bez obzira koliko pokušavamo da je zaštitimo SPF-om, suvoća i opekotine od sunca ponekad se jednostavno dese.

 

Predlažemo. 


Da biste ublažili reakcije izazvane oštećenjem sunca, trebalo bi da pojačate svoj dnevni režim hranljivim sastojcima koji će raditi na ponovnom balansu vašeg tena. Ovo su neki od naših Sofi favorita koji ih donose na vašu policu za negu kože:


Krema Badem – hranljiva formula idealna za umornu i dehidriranu kožu kojoj nedostaje vlaga i lipidi. Zahvaljujići kombinaciji emolijentnih i hidrirajućih sastojaka omekšava kožu i pruža joj instant hidrataciju. Takođe, sadrži aloe veru i pantenol koji pružaju koži umirujući efekat.


Losion Verbena + Bergamot – lagana emulzija bogata bademovim uljem, ši puterom i pantenolom idealan je saveznik za suvu kožu. Trenutno upija, čini kožu glatkom, osveženom i prijatno mirisnom.

 

Nemojte preskakati eksfolijaciju.


Povremeno, našoj koži treba malo pomoći da se revitalizuje pilingom. Eksfolijacija je efikasne metoda čišćenja kako bi se očistile pore i uklonile mrtve ćelije kože. Leti, koža nekih ljudi postaje masnija, što je čini sklonom začepljivanju pora ostacima, znojem i bakterijama. Uvedite piling u svoju rutinu da bi vaša koža bila čista, sveža i podmlađena. Maska sa aktivnim ugljem i glinom jednom nedeljno može napraviti veliku razliku. A tu su i naši tonici za blagu eksfolijaciju koje možete koristiti svakodnevno. 
I za kraj obavezno se hidrirajte i hidrirajte. 
Hidratacija iznutra i spolja je neophodna tokom svake sezone, jer vlaga igra suštinsku ulogu za izgled i zdravlje naše kože. Hidrirana koža ne samo da će izgledati punije i glatkije, već će biti i nežnija na dodir, podstičući tako vitalni sjaj kojem težimo. Pobrinite se da dobijete dnevnu dozu vode i pumpajte svoju rutinu hidratantnim sastojcima kao što su:


Glicerin – pronađite ga u svim našim emulzijama.


Ši puter – pronađite ga u našim balzamima za usne, kremama za lice i losionu za telo.


Hijaluronska kiselina – pronađite je u našoj kremi Noćurak i Vitamin C serum za lice.

 

Nemojte preterivati ni u čemu.


Ništa nije bolje nego prepustiti se osvežavajućem čišćenju, pilingu i hidrataciji nakon puno sunca i soli. Iako smo pristalice brige o sebi, naša mantra će uvek biti: manje je više.

 

SOFI pripremite kožu za letnju negu

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.